Ανατριχίλα: Ο ύμνος της ΑΕΚ από τον Χρήστο Νικολόπουλο σε εκδήλωση της Aegean! (VIDEO)

Ανατριχίλα: Ο ύμνος της ΑΕΚ από τον Χρήστο Νικολόπουλο σε εκδήλωση της Aegean! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Νικολόπουλος τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ύμνος της ΑΕΚ ακούστηκε όπως… πρέπει στην ετήσια εκδήλωση της Aegean από τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης και φίλος της ΑΕΚ αφιέρωσε τον ύμνο της Ένωσης στον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια της γιορτής της εταιρείας του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει για το πώς γεννήθηκε ο ύμνος της Ένωσης:

«Το 1965 συνέβη αυτό. Εγώ τον σύστησα στον Στέλιο Καζαντζίδη και εκείνο τον καιρό που αντιμετώπιζε τα προβλήματα με την ΑΕΚ που δεν μπορούσε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, του είπε ο Καζαντζίδης, δεν έρχεσαι τώρα που θα πάμε στη Γερμανία, μιας και τραγουδάς λίγο. Έτσι ήρθε μαζί μας στη Γερμανία που γινόταν χαμός. Τότε υπήρχαν οι νέοι μετανάστες στη Γερμανίας. Έβγαινε στην σκηνή μια φορεσιά της Εθνικής και μια μπάλα και τραγουδούσε 2-3 τραγούδια.

Φυσικά με πολλή αγάπη και συγκίνηση ο κόσμος τον υποδεχόταν, όπως και τον Καζαντζίδη. Εγώ τότε έπαιζα μπουζούκι, ήμασταν μαζί στο συγκρότημα. Στη συνέχεια ήμασταν μαζί στην Αθήνα. Και τότε γεννήθηκε η ιδέα. Μου είπε ο Καζαντζίδης δεν του γράφεις ένα τραγούδι για την ΑΕΚ. Έτσι κάθισα και έγραψα τη μελωδία και στη συνέχεια φωνάξαμε έναν στιχουργό, τον Χρήστο Κολοκοτρώνη και έγραψε τον στίχο. Έτσι γεννήθηκε το τραγούδι αυτό, το οποίο παίζεται και θα παίζεται στους αγώνες της ΑΕΚ»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X