Σον: «Παρακαλώ προστατέψτε τους παίκτες, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα»

Σον: «Παρακαλώ προστατέψτε τους παίκτες, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα όσα είπε ο Σον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Νότιας Κορέας Σον Χεούνγκ-μιν προέτρεψε τα ΜΜΕ και τους οπαδούς να αποφύγουν την περιττή κριτική στους συμπαίκτες του μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ασίας, όταν οι δύο φορές πρωταθλητές τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο τους.

Η Νότια Κορέα θεωρούνταν μεταξύ των φαβορί πριν το τουρνουά, αλλά δεν παρουσιάστηκε  στα καλύτερά της στο Κατάρ έχοντας δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της, ολοκληρώνοντας τη φάση των ομίλων με ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Μαλαισία.

«Θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη, για να προστατέψω τους παίκτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά και απλώς να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πραγματικά λυπηρό, πραγματικά πονάει πολύ στα αποδυτήρια», είπε στους δημοσιογράφους για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του.
«Μερικοί από τους παίκτες επικρίνονται ή δέχονται σχόλια που κατά καιρούς ξεπερνούν λίγο τα όρια. Πονάει πολύ ως συμπαίκτης.

Πονάει πολύ να βλέπεις αυτούς τους παίκτες να πονούν και επίσης να δέχονται αυτή την κριτική. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να δώσουμε τα πάντα για τους φιλάθλους, για τη χώρα. Παρακαλώ προστατέψτε τους παίκτες, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Πριν από  παίκτες, είναι άνθρωποι. Έχουν οικογένειες πίσω στο σπίτι, με παιδιά.»

Η Νότια Κορέα τερμάτισε έναν βαθμό πίσω από το Μπαχρέιν στον 5ο όμιλο και ο Σον είπε ότι ήταν μια κλήση αφύπνισης για την ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν, καθώς θέλει να τερματίσει μια 64χρονη αναμονή για έναν τρίτο τίτλο.

«Όταν πας στο τουρνουά, δεν υπάρχουν φαβορί γιατί πάντα θα υπάρχουν αουτσάιντερ που σε βγάζουν εκτός», είπε ο Σον.

«Για το ασιατικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ καλό που αυτή η διοργάνωση γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική. Όλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτή τη διοργάνωση τώρα, κάτι που είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά είναι επίσης ένα δείγμα μεγάλης πίστης για την ομάδα της Μαλαισίας, που πάλεψε μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το ασιατικό ποδόσφαιρο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X