Νέα καμπάνα για Κούγια: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2,5 μήνες!

Νέα καμπάνα για Κούγια: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2,5 μήνες!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια τιμωρία για τον Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα καμπάνα για τον Αλέξη Κούγια!

Η νέα ποινή που επιβλήθηκε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού είναι αποκλεισμός 2,5 μηνών από τα γήπεδα με αφορμή όσα έγιναν στο περιθώριο του αγώνα της Κορίνθου με τον Παναργειακό.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, Προέδρος της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και μέλους της Εκτελεστικής
Επιτροπής της Ε.Π.Ο. κατήγγειλε ότι μετά το τέλος του αγώνα και ευρισκόμενος στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άργους ο Κούγιας χτύπησε με το χέρι του το αυτοκίνητο που οδηγούσε και φώναζε.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες μετά από απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Εφετείου Αθηνών, επιβλήθηκε ποινή δύο μηνών αναστολής άσκησης λειτουργήματος στον Κούγια αναφορικά με υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη, σε βάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια, για όσα ανέφερε μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-2).

Περισσότερα σε λίγο…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X