Διαιτητές Super league: «Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Διαιτητές Super league: «Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»
Photo Credits: INTIME

Καυστική, αλλά και σε ειρωνικό τόνο ανακοίνωση από τους διαιτητές και βοηθούς της Super league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νέα μαφιόζικη επίθεση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη της διαιτησίας, με τους δράστες μάλιστα να μη διστάζουν αυτή τη φορά να χτυπήσουν γυναίκα, καταδικάζουν οι Έλληνες διαιτητές.

Θύμα η σύντροφος του μέλους της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλο, η οποία γρονθοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωσή τους οι διαιτητές και βοηθοί της Superleague αφήνουν σαφείς αιχμές για τη στάση της πολιτείας, ενώ υπάρχει και ξεκάθαρη ειρωνία για την πρόσφατη τοποθέτηση του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μία άνανδρη επίθεση, αυτή τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών, ήταν για άλλη μία φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα! Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X