Ολα θα λυθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Ολυμπιακός καταδίκασε την επίθεση σε Μάνταλο και έβγαλε πάλι τη... λατέρνα της κάθαρσης!

Ολα θα λυθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Ολυμπιακός καταδίκασε την επίθεση σε Μάνταλο και έβγαλε πάλι τη... λατέρνα της κάθαρσης!
Photo Credits: INTIME

Κλασικά εικονογραφημένα... Ο Ολυμπιακός καταδίκασε την επίθεση σε Μάνταλο και έβγαλε πάλι τη... λατέρνα της κάθαρσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την επίθεση στον Σταύρο Μάνταλο και ταυτόχρονα έβγαλε πάλι τη… λατέρνα της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση για την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, λοιπόν, εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα γνωστά τροπάρια των τελευταίων εβδομάδων.

«η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους», αναφέρει.

Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός επισημαίνει ότι «είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε».

Και καταλήγοντας οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι «η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X