Σε έξαλλη κατάσταση οι οπαδοί της Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό: Έκαναν... ντου στο ξενοδοχείο της ομάδας (VIDEO)

Σε έξαλλη κατάσταση οι οπαδοί της Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό: Έκαναν... ντου στο ξενοδοχείο της ομάδας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H εθνική ομάδα της Αλγερίας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και οι οπαδοί της έκαναν... ντου στο ξενοδοχείο της αποστολής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Αλγερινοί ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μαυριτανία και δεν συνεχίζουν στην διοργάνωση που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και όπως δείχνουν οι εικόνες που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, οι Αλγερινοί οπαδοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους, πήγαν στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η εθνική ομάδα με στόχο να… εισβάλουν και τα εκφράσουν τα παράπονά τους στους παίκτες.

Ζητούσαν επίμονα την παραίτηση του ομοσπονδιακού προπονητή Ντζαμέλ Μπελμάντι, φωνάζοντας συνθήματα σε βάρος του.

Ο Γουαλίντ Σάντι, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αλγερίας, προσπάθησε να ηρεμήσει τους έξαλλους οπαδούς, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να μπουν στο ξενοδοχείο.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτήν την κατάσταση» είπε ο Μπελμάντι, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X