Παναθηναικός: Με Μπακασέτα, Ουγκό και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναικός: Με Μπακασέτα, Ουγκό και Ιωαννίδη κόντρα στον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Ντεμπούτο με Ατρόμητο κάνουν οι Μπακασέτας και Ουγκό για το πρώτο ματς Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό, οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάρουν φανέλα βασικού στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην «Λεωφόρο» για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι Μπακασέτας και Ούγκο δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τους νέους τους συμπαίκτες στο Κορωπί, ενώ νωρίτερα είχαν τετ α τετ με τον Φατίχ Τερίμ στο οποίο έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του για το αυριανό ματς.

Ως εκ τούτου, ο Τερίμ αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Φώτη Ιωαννίδη και Φίλιπ Τζούριτσιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ούγκο, Γέντβαϊ, Ακαϊντίν, Σένκεφελντ, Φίκαϊ, Αράο, Πέρεθ, Ζέκα, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Λημνιός, Κυριόπουλος και Ιωαννίδης.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X