Κανένα πέναλτι στο Άρης - Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΚΕΔ!

Κανένα πέναλτι στο Άρης - Ολυμπιακός σύμφωνα με την ΚΕΔ!
Photo Credits: INTIME

Με το πέναλτι αυτό, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντινέι, ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 στο 21'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φάση που συζητήθηκε περισσότερο στη 19η αγωνιστική της Super League είναι ο καταλογισμός του πέναλτι σε βάρος του Άρη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η φάση αυτή συζητήθηκε και εντός της ΚΕΔ και σύμφωνα με πληροφορίες η κυρίαρχη άποψη είναι ότι το μαρκάρισμα του αμυνόμενου του Άρη δεν ήταν τέτοιο που να δικαιολογεί την απόφαση του διαιτητή, αλλά ήταν από τα μαρκαρίσματα που συνήθως συμβαίνουν στην περιοχή κατά τη διεκδίκηση της μπάλας.

Με το πέναλτι αυτό, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντινέι, ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2 στο 21′ και τελικά έφτασε στην κατάκτηση της νίκης, καθώς οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν να μειώσουν με αυτογκόλ στο 90′.

Ωστόσο η από 11/12/2023 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ περί «επαναφοράς του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση του βίντεο» παραμένει ανεφάρμοστη.

Πηγή: sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X