Ολυμπιακός: Θέλει να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο από τη Σπόρτινγκ

Ολυμπιακός: Θέλει να αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο από τη Σπόρτινγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είχε ανακοινωθεί από Ολυμπιακό στις αρχές Αυγούστου.

Παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς στα τέσσερα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, όπου εφόσον ενεργοποιηθεί, οι Πορτογάλοι θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Είναι ένα ποσό που φέτος ο Ολυμπιακός το έχει δώσει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (ξεπερνώντας 4 εκατ. ευρώ), μία με τον Εσε και μία με τον Ορτέγα.

Στον Έλληνα μέσο, που έχει στα 22 του χρόνια φέτος 2 γκολ σε 25 αγώνες με τον Ολυμπιακό, έχει εκτιμηθεί γενικά η παρουσία του στην ομάδα και η θετική του επίδραση εντός και εκτός γηπέδου.

Πάντως ο Ολυμπιακός μία μέρα μετά το ματς με τον Άρη ανέβασε tweet με τον Έλληνα διεθνή, αναφέροντας τη λέξη του μαχητή.

Μετά το τέρμα του στο Κύπελλο είχε πει μεταξύ άλλων πώς «είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ καιρό πριν. Δεν στέκομαι στο γκολ αλλά γενικά στο πόσο συγκεντρωμένος ήμουν. Έχω δουλέψει και πέτυχα ένα γκολ, αλλά δεν κρίνεται κάτι». Άλλωστε ως προς το ελληνικό στοιχείο ο Ολυμπιακός ήδη συζητά για νέα συμβόλαια των Πασχαλάκη και Γιώργου Μασούρα.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X