Βινίσιους συμπαραστέκεται στον Μενιάν: «Να βάλουμε φυλακή τους ρατσιστές»

Βινίσιους συμπαραστέκεται στον Μενιάν: «Να βάλουμε φυλακή τους ρατσιστές»
Photo Credits: INTIME

Δίπλα στο Μενιάν βρίσκεται ο Βίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας και της Μίλαν, Μάϊκ Μενιάν, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Ουντινέζε, κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ούντινεζε για την 21η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Μενιάν έγινε στόχος ρατσιστικών προσβολών και κραυγών μαϊμούς, από ανεγκέφαλους οπαδούς που κάθονταν στις εξέδρες πίσω από την εστία του.

Ο Γάλλος γκολκίπερ, αφού αρχικά προειδοποίησε τον διαιτητή, έφυγε τελικά από το γήπεδο στο 34ο λεπτό, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του.

Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση, που συνεχίσθηκε μετά από διακοπή πέντε λεπτών και τον οποίο κέρδισε η Μίλαν με 3-2. Αυτό το νέο ρατσιστικό επεισόδιο σε ιταλικό γήπεδο προκάλεσε ένα κύμα υποστήριξης από τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, που έχει δεχτεί κι αυτός ανάλογες επιθέσεις στην Ισπανία, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στήριξε τον Μενιάν και τόνισε:

«Απλά μιλώντας δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτά είναι τα λόγια του Μενιάν και συμφωνώ απόλυτα. Ήρθε η ώρα να μπουν στη φυλακή οι ρατσιστές ώστε να ντραπούν για το ποιοι είναι. Ευχαριστώ εκείνους που υποστηρίζουν πραγματικά τον αγώνα μας και λυπάμαι αυτούς που εμφανίζονται με κενά λόγια για να κερδίσουν τη συμπάθεια του Τύπου», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X