Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ο Καρβαλιάλ: «Νικήσαμε στην έδρα που έχασαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ο Καρβαλιάλ: «Νικήσαμε στην έδρα που έχασαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μην τον απολύσει ο Μαρινάκης στο τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο… νόημα παρά το μικρό διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ έκανε το σόου του και έκτοτε συνεχίζει σταθερά.

Χθες μάλιστα μετά τη νίκη με σπρώξιμο στην έδρα του Άρη, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του νίκησε στην έδρα που «έχασαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ». Αν βρείτε πότε έχασε η Ένωση από τον Άρη να το πείτε και σε εμάς. Στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος δεν έχει παίξει ακόμα στο Χαριλάου, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες επί της ουσίας.

Σε κάθε περίπτωση ο Καρβαλιάλ παλεύει να αποδείξει με κάθε τρόπο στον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην τον απολύσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε αρχικά για τις αλλαγές, την έδρα αλλά και το πόσο σημαντική ήταν η νίκη, λέγοντας: «Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νίκησει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είχαμε κατοχή σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ».

Για τον Ροντινέι: «Δεν δίκαιο να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον παίκτη. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ώστε ο Ροντινέι να καταφέρει ν’ αποδώσει πολύ καλά».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο σωστό διάβασμα του Άρη υποστηρίζοντας ότι ήταν το στοιχείο που έπαιξε ρόλο. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος είναι αποτελεσματικός στην έδρα του. Διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και νικήσαμε δίκαια», είπε και ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι. «Δεν έχω δει ριπλέι αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ότι ήταν πέναλτι», απάντησε.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Ζέλσον Μαρτίνς και το γεγονός ότι άφησε θετική (πρώτη) εντύπωση στο πρώτο ημίχρονο, είπε. «Δεν μας ξένισε το γεγονός ότι έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε καιρό να αγωνιστεί. Γενικώς θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή μας, Πέδρο Άλβες για την επιλογή όπως και τις υπόλοιπες επιλογές καθώς θεωρώ ότι είναι παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X