Το μήνυμα του Μενιάν μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του Μενιάν μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Μάικ Μενιάν μέσα από τα social media, η Μίλαν του συμπαραστέκεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάικ Μενιάν έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής. Ο Γάλλος κίπερ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο χθεσινό ματς με την Ουντινέζε από οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι έκαναν ήχους μαϊμούς.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα και τόνισε ότι άπαντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, με τη Μίλαν από την πλευρά της να προχωράει σε αποχή μιας μέρας από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ποδοσφαιριστή της.

«Δεν είναι ο παίκτης που δέχτηκε επίθεση, αλλά ο άντρας και ο πατέρας της οικογένειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Και δεν είμαι ο πρώτος στον οποίο συνέβη. Έχουμε κάνει ανακοινώσεις, διαφημιστικές καμπάνιες, πρωτόκολλα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σήμερα ολόκληρο το σύστημα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη: οι άνθρωποι που το έκαναν, επειδή είναι εύκολο να ενεργείς ομαδικά και στην ανωνυμία των κερκίδων.

Οι θεατές στις εξέδρες, αυτοί που είδαν ή τα άκουσαν όλα. Η απόφαση να σιωπήσουν τους κάνει συνένοχους. Η Ουντινέζε, που μιλούσε μόνο για διακοπή του αγώνα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, είναι επίσης συνένοχη. Οι αρχές και ο εισαγγελέας, αν δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό, θα είναι επίσης συνένοχοι.

Το είπα και το επαναλαμβάνω, δεν είμαι θύμα. Και θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογό μου, τη Μίλαν, στους συμπαίκτες μου, στον διαιτητή, στους παίκτες της Ουντινέζε και σε όποιον με έστειλε μηνύματα, έκανε τηλεφωνήματα, με υποστήριξε δημόσια και ιδιωτικά. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους, αλλά σας βλέπω, είμαστε μαζί. Είναι ένας σκληρός αγώνας, θα χρειαστεί χρόνο και θάρρος. Αλλά είναι ένας αγώνας που θα κερδίσουμε», έγραψε ο Μενιάν στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μίλαν που συμπαραστέκεται στον Γάλλος τερματοφύλακα έγραψε:

«Μετά από τα απαράδεκτα γεγονότα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουντινέζε, η Μίλαν αποφάσισε να μην κάνει κάποια ανάρτηση στα social media σήμερα, στις 21 Ιανουαρίου 2024, ως συμπαράσταση στον Μάικ Μενιάν και στη μάχη του απέναντι στον ρατσισμό».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Maignan (@magicmikemaignan)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X