Αγγίζει τον Κάρμο ο Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η απόκτησή του (VIDEO)

Αγγίζει τον Κάρμο ο Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η απόκτησή του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νταβίντ Κάρμο έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Πόρτο Β' και πλέον είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση του δανεισμού του στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπήκε η απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος υψηλόσωμος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Πόρτο Β’ και όλα δείχνουν πως οριστικοποιείται η μεταγραφή του στους ερυθρολεύκους με τη μορφή δανεισμού.

Το προφίλ του Κάρμο

Ο Κάρμο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπράγκα και το 2022 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τους “δράκους” να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β’ ομάδας της Πόρτο.

Πηγή: Sport24.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X