ΑΕΚ: Να συνεχίσει (19:30) την ανοδική πορεία της κόντρα στους  Aris Eagles

ΑΕΚ: Μια ονειρεμένη σεζόν γεμάτη κούπες και μετάλλια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της κόντρα στους Aris Eagles

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, τους  Aris Eagles, στο πλαίσιο της 6ηςαγωνιστικής της Greek Rugby League Federation.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα και επιθυμούν να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο, απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Να σημειωθεί πως υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Καλδέρη, Παππά, Δανιηλόγλου, Πετρόφ, Ονιάνκο, Λάζαρη, Κλεΐτσα, Εσκιόγλου, Αλεφραγκάκη, Δούση, Σούρτζη, Μαυραγάνη, Βαγγέλη, Δερμετζή, Κακουρή, Τσιανίκα

O αθλητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυραγάνης, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό, αλλά καθοριστικό παιχνίδι, που θα είναι σίγουρα απαιτητικό, αλλά εάν παίξουμε στο ίδιο επίπεδο που κάνουμε προπονήσεις, πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει στην πορεία μας για τον τελικό».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X