ΑΕΚ Betsson: Επιστρέφουν οι cheerleaders στο ματς με τον Άρη

ΑΕΚ Betsson: Επιστρέφουν οι cheerleaders στο ματς με τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει τις εκπλήξεις η ΚΑΕ ΑΕΚ

Μετά από πολλά χρόνια, η ΑΕΚ Betsson θα επαναφέρει στο παιχνίδι με τον Άρη (20/1, 17:15) τις  cheerleaders, ώστε να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία των οπαδών που θα βρεθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H AEK BETSSON BC συνεχίζει να καινοτομεί, με δράσεις που είτε χάθηκαν στο χρόνο, είτε αφορούν σε νέες δημιουργίες, ανταποκρινόμενη πάντα στα κελεύσματα των καιρών.

Όπως συνέβη με το άνοιγμα της υπερσύγχρονης μπουτίκ, αλλά και με την έναρξη του νεόδμητου ηλεκτρονικού καταστήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομάδας μας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Basket League, με αντίπαλο τον Άρη (αύριο, Σάββατο, 17:15), και έπειτα από πολλά έτη απουσίας, επιστρέφουν σε αγώνες της «Βασίλισσας» οι cheerleaders. Για να διασκεδάσουν με τις χορογραφίες τους τούς οπαδούς μας, αλλά βεβαίως και για να ομορφύνουν την ατμόσφαιρα.

Περισσότερες εκπλήξεις, όμως, στο γήπεδο…

Και έρχονται κι άλλα το επόμενο διάστημα, που θα αφορούν στα 100χρονα της Γέννησης μας, η ενίσχυση της «Παιδικής Εξέδρας», που εμείς «θεσμοθετήσαμε» προ πολλού στο ελληνικό μπάσκετ, η στήριξη της Γυναίκας και της οικογένειας, οι κινήσεις αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, οι πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και άλλα…

Σας περιμένουμε όλους στο Olympic Hall.

Όλοι Άνω Λιόσια.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X