Ο μύθος του Νταμπάνοβιτς και τα χτυπήματα της προπαγάνδας στην ΑΕΚ

Ο μύθος του Νταμπάνοβιτς και τα χτυπήματα της προπαγάνδας στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας εξοργίζεται με τα ψέματα που παπαγαλίζουν εις βάρος της ΑΕΚ για να κάνουν συνεχώς ζημιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάπου υπάρχει κι ένα όριο στο πόσο μπορούν να κάνουν την μέρα νύχτα και την νύχτα μέρα, στο επικοινωνιακό πάρτι που έχει στηθεί καιρό τώρα με αντικείμενο την ΑΕΚ και την διαιτησία.

Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία γιατί σύμφωνα με το δικό μας σκεπτικό τα πολύ λίγα που έχουν ειπωθεί αρκούν, αλλά πραγματικά αγανακτείς με την οργανωμένη προσπάθεια παραχάραξης της πραγματικότητας. Έχουμε δεχθεί το αποτέλεσμα. Στην ΑΕΚ είναι οι μοναδικοί που στην πράξη λαμβάνουν υπόψη όσα συμβαίνουν γύρω μας με επίκεντρο το ποδόσφαιρο και το πρόβλημα της βίας και της τοξικότητας. Και υπάρχει και τίμημα γι΄αυτό, επειδή ο κόσμος δικαίως βράζει με τις επιθέσεις κατά της ομάδας από παντού.

Ξεκάθαρο το χέρι του Ρόουζ

Σε κάθε περίπτωση όμως το να σε βγάζουν συστηματικά κι οργανωμένα και τρελό από πάνω, επαναλαμβάνω έχει κι ένα όριο.

Έχουμε μια φάση στην οποία ο Πόνσε σουτάρει προς το τέρμα, η μπάλα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ πριν (δεν ακουμπάει πρώτα στο χέρι στήριξης) και σταματάει στο απλωμένο χέρι του Ρόουζ. Είναι μια ξεκάθαρη φάση, η πιο χαρακτηριστική στον συγκεκριμένο αγώνα. Δεν υπάρχει αντίστοιχα ούτε υποψία πέναλτι στην φάση του Πήλιου με τον Σουλεϊμάνοφ, παρά την οργανωμένη προσπάθεια εξίσωσης. ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ!

«Σημαδεμένες» κάρτες

Κάνουν κουβέντα για κάρτες με τα δύο αριστερά μπακ της ΑΕΚ ο ένας να παίρνει κίτρινη στο 7΄και ο άλλος στο πρώτο του μαρκάρισμα στο ματς, χωρίς να έχει κάνει καν φάουλ. Με απολογισμό καρτών 7-2 σε βάρος μας! Σε βάρος δηλαδή της ομάδας που ήταν μόνιμα στην επίθεση, σε όλη την διάρκεια του ματς.

Κι έχεις και τους καραγκιόζηδες, τέτοιοι είναι ως προς το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνονται, που βγαίνουν να κριτικάρουν φάσεις ως ειδικοί της κακιάς ώρας, συνεχώς να βγάζουν άτοπες τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ, χρησιμοποιώντας χωρίς καμιά ντροπή επιχειρήματα που δεν βασίζονται πουθενά και βιάζοντας τους κανονισμούς.

Ο Νταμπάνοβιτς και η ζημιά για την ΑΕΚ

Το κλίμα που δημιουργεί η εναντίον μας προπαγάνδα επιτρέπει πλέον στον κάθε αντίπαλο, να ισχυρίζεται απίθανα πράγματα. Πολύ απλά επειδή όλοι τους ξέρουν πως τα Μέσα που ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα οι αντίπαλοι μας θα τα προτάξουν και θα φροντίσουν να τα περάσουν στην συνείδηση του κόσμου ως βάσιμα.

Πάρτε τον μύθο Νταμπάνοβιτς. Πάει, το παγίωσαν. Δεν πάει ο κανονισμός να μη δικαιολογούσε κάρτα τον Άμραμπατ σε εκείνη την περιβόητη φάση. Πάει, αυτοί το καθιέρωσαν. Γιατί όταν έχεις Μέσα μεγάλης επιρροής που συνεχώς κρατούν ένα θέμα στην επιφάνεια με τον τρόπο που θέλουν αυτοί κι όποτε θέλουν αυτοί, στο τέλος κάτι μένει.

Ο Νταμπάνοβιτς έβαζε την σφυρίχτρα στο στόμα για να δώσει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, το σκεφτόταν μερικά δευτερόλεπτα και δεν σφύριζε τίποτα. Αλλά μήπως ακριβώς αυτό είχε στο μυαλό του αυτός που τον έφερε; Και το να δώσει και λόγο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ξεσαλώσουν;

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X