Πορτογαλία: Θα μεταδίδονται ζωντανά στα γήπεδα οι συνομιλίες του διαιτητή με το VAR

Πορτογαλία: Θα μεταδίδονται ζωντανά στα γήπεδα οι συνομιλίες του διαιτητή με το VAR
Photo Credits: INTIME

Ζωντανά θα μεταδίδεται η συνομιλία του VAR με τον διαιτητή στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σημαντική και μεγάλη αλλαγή έκανε η Πορτογαλία στο ποδόσφαιρο της, καθώς οι συνομιλίες διαιτητή και VAR θα ακούγονται σε όλο το γήπεδο.

Όπως αποκάλυψε η «Record», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας πήρε την απαραίτητη εξουσιοδότηση από την FIFA και αναμένεται να εισάγει (σε δοκιμαστικό αρχικά επίπεδο) την απευθείας μετάδοση των συνομιλιών διαιτητών και VAR στα γήπεδα.

Όπως ξεκαθαρίζεται, η συνομιλία των διαιτητών θα μεταδίδεται μόνο για ορισμένες περιπτώσεις φάσεων και όχι κάθε φορά που θα υπάρχει παρέμβαση των VAR. Αναμφίβολα πάντως, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα κίνηση, η οποία θα βοηθάει τον κόσμο που θα βρίσκεται στις κερκίδες να καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί στην επίμαχη φάση που ελέγχεται.

Έτσι, η Πορτογαλία αναμένεται να γίνει η πρώτη χώρα στην οποία θα εφαρμοστεί αυτή η καινοτομία, η οποία μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε διοργανώσεις της FIFA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X