Καυστικό σχόλιο από Μπάρκα για τη Σέλτικ: «Δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει εκεί»

Καυστικό σχόλιο από Μπάρκα για τη Σέλτικ: «Δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει εκεί»
Photo Credits: INTIME

Για την τραυματική του εμπειρία στη Σέλτικ μίλησε ο πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την τραυματική του εμπειρία στη Σέλτικ μίλησε ο πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας λέγοντας κατηγορηματικά ότι θα συμβούλευε οποιονδήποτε τερματοφύλακα να μην υπογράψει στην πρώην ομάδα του!

Στην τραυματική του εμπειρία στη Σέλτικ μίλησε στον ολλανδικό Τύπο ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος ψηφίστηκε παίκτης του μήνα για την Eredivisie μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων για την Ουτρέχτη, την ομάδα στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Μιλώντας για την εμπειρία του στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα ο έμπειρος πορτιέρε χαρακτήρισε το περιβάλλον στη Σέλτικ «ακατάλληλο» για τερματοφύλακες.

«Στη Σέλτικ δεν ένιωθα πως ήμουν σημαντικό μέρος της ομάδας. Ίσως να μην ήταν καν ευθύνη της ομάδας. Ήταν χρονιά κορωνοϊού και τα πάντα ήταν διαφορετικά. Τους πρώτους έξι μήνες δεν γνώριζα τους συμπαίκτες μου, βρισκόμασταν σε ξεχωριστά αποδυτήρια. Η Σέλτικ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει εκεί», τόνισε συγκεκριμένα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X