Αντετοκούνμπο: Αγόρασε μία φανέλα του στη Νιγηρία, αλλά ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: Αγόρασε μία φανέλα του στη Νιγηρία, αλλά ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την παρουσία του στη Νιγηρία, διαθέτει μία επική ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε ένα mini bus. Και περνάει μέσα από μία αγορά, κάπου στη Νιγηρία. Μόλις αντικρίζει τη φανέλα του, σε ένα κατάστημα, ζητάει να γυρίσουν πίσω και να κάνουν μία στάση.

Ο Giannis κατεβαίνει ανάμεσα στο πλήθος. Και φυσικά ξεχωρίζει. Πλησιάζει στο κατάστημα και ρωτάει την τιμή της φανέλας. Φυσικά και κάνει παζάρι, επιχειρώντας να ρίξει την τιμή της. Μόνο για να τιμήσει τον κανόνα του παζαριού, αφού η αρχική της αξία (σε δολάρια) είναι περίπου στα τρία δολάρια!

Ο πωλητής είναι ανένδοτος. Μόλις ο Greek Freak τον ρωτάει ποιος είναι αυτός που γράφει η φανέλα, εκείνος απάντησε, «του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

«Ήξερε ποιος είναι ο Αντετοκούνμπο, αλλά δεν ήξερε ότι είμαι εγώ», σχολιάζει στη συνέχεια ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Όλα αυτά έγιναν στο ντοκιμαντέρ με την εμπειρία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πρώτη επίσκεψή του στη Νιγηρία, το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube και έχει την ονομασία «Ugo: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X