Τσατάλης μετά τον αποκλεισμό: «Η ΑΕΚ δεν θα κάνει πίσω, ο Αλμέιδα και η ομάδα αξίζουν την αγάπη μας»

Τσατάλης μετά τον αποκλεισμό: «Η ΑΕΚ δεν θα κάνει πίσω, ο Αλμέιδα και η ομάδα αξίζουν την αγάπη μας»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άρη στο Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συσπειρωτική ανάρτηση έκανε ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης μετά τον αποκλεισμό της Ένωσης από τον Άρη τόσο νωρίς στο Κύπελλο Ελλάδος.

«Η άσχημη πλευρά της μπάλας έχει και στιγμές σαν αυτή που μας στερήθηκε κάτι που δικαιουμασταν απόψε. Έχουμε χρέος να το σημειώνουμε, αλλά από την επόμενη μέρα προχωράμε», αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης στην ανάρτησή του και συμπληρώνει:

«Η ομάδα και ο Ματίας μας, αξίζουν την αγάπη και την στήριξη ειδικά στις οχι ευχαριστες στιγμές. Καταφέρνουν εδώ κι 1,5 χρόνο να μας δίνουν ελάχιστες τέτοιες και πολλές χαρές. Όσοι ειμαστε γύρω τους, θα πέσουμε και στην φωτιά γι αυτούς».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

Η ομάδα αποκλείστηκε. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά. Δεν άξιζε αυτόν τον αποκλεισμό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αξίζει τον σεβασμό μας.

Ήταν καλύτερη η ομάδα μας, αλλα φέτος η άσχημη πλευρά της μπάλας μας κάνει την εμφάνιση της δυστυχώς πιο συχνά απ όσο θα θέλαμε. Έχουμε χάσει μόλις ένα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά δυστυχώς είμαστε έξω από το δεύτερο, παρά την κατάθεση ψυχής όλων για την πρόκριση.

Η άσχημη πλευρά της μπάλας έχει και στιγμές σαν αυτή που μας στερήθηκε κάτι που δικαιουμασταν απόψε. Έχουμε χρέος να το σημειώνουμε, αλλά από την επόμενη μέρα προχωράμε.
Η ομάδα και ο Ματίας μας, αξίζουν την αγάπη και την στήριξη ειδικά στις οχι ευχαριστες στιγμές. Καταφέρνουν εδώ κι 1,5 χρόνο να μας δίνουν ελάχιστες τέτοιες και πολλές χαρές. Όσοι ειμαστε γύρω τους, θα πέσουμε και στην φωτιά γι αυτούς.

Ξέρουμε πως υπάρχει πολύς κόσμος που εκτιμάει όσα μας δίνουν, αγαπάει την ΑΕΚ σε όλες τις συνθήκες και τους νιώθουμε δίπλα μας πάντα. Στενοχωριομαστε δέκα φορές περισσότερο για την δική τους στενοχωρια απόψε. Αλλά η ΑΕΚ δεν θα κάνει πίσω!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X