Ο Μπακασέτας κοντά στον Παναθηναϊκό!

Ο Μπακασέτας κοντά στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας σχεδόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν το βράδυ της Τρίτης στην Τουρκία, έδωσαν τα χέρια με τον Τάσο Μπακασέτα ενώ και η προφορική συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ φέρνει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στο Τριφύλλι.

Το βράδυ της Τρίτης με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα για την Τραπεζούντα, υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης των ”πρασίνων” συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος επί τουρκικού εδάφους και απέσπασαν το πολυπόθητο ”ναι”, στρώνοντας χρυσάφι στα πόδια του με μία πολύ μεγάλη οικονομική πρόταση.

Όλο αυτό το διάστημα τα στελέχη του συλλόγου ήταν σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και η καθοριστική συνάντηση έγινε χθες το βράδυ με το ταξίδι… αστραπή να φέρνει υπογραφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπακασέτα.

Ο Παναθηναϊκός έχει και την προφορική συμφωνία με τον τουρκικό σύλλογο και αυτή την στιγμή ο Μπακασέτας προβάρει την πράσινη φανέλα, με ένα deal που θα ολοκληρωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά και την αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Γαλατασαράι.

Πηγή: gazzetta.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X