Στο τραπέζι η αποχή των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο έπειτα από τον τραυματισμό παίκτη από κροτίδα

Στο τραπέζι η αποχή των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο έπειτα από τον τραυματισμό παίκτη από κροτίδα
Photo Credits: INTIME

Δραστικά μέτρα είναι πιθανόν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρύξουν αποχή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορατό μοιάζει το σενάριο να κηρύξουν αποχή οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο μετά το επεισοδιακό παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή, έπειτα από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπειτα έπεσε στο έδαφος έπειτα από ρίψη κροτίδας κοντά στο σημείο στο οποίο έκανε προθέρμανση.

Το εν λόγω επεισόδιο δεν είναι το μοναδικό το οποίο έχει σημειωθεί στο πρωτάθλημα της Κύπρου το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται οι ποδοσφαιριστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως αναφέρεται σε Μέσα στη Μεγαλόνησο.

«Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, θα συζητηθεί η λήψη δυναμικών μέτρων, μη αποκλειομένου και του ενδεχομένου της αποχής», ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΠ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X