ΑΕΛ: «Ας αποφασίσει η πολιτεία τι είδους ποδόσφαιρο και γενικότερα τι αθλητισμό επιθυμεί»

ΑΕΛ: «Ας αποφασίσει η πολιτεία τι είδους ποδόσφαιρο και γενικότερα τι αθλητισμό επιθυμεί»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΛ αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το βράδυ της Τρίτης (16/1), με τους Θεσσαλούς να έχουν παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρει πως η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου προδίκασε το αποτέλεσμα.

Μια από τις φάσεις που προκάλεσαν τη διαμαρτυρία της ΑΕΛ είναι αυτή με τον Κώστα Παπαγεωργίου, στην οποία ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει αυτοσυγκράτηση προς όλους τους παράγοντες της ομάδας και τους χιλιάδες αγνούς φιλάθλους μας, που βίωσαν απόψε στο Περιστέρι άλλη μία άδικη και ανερυθρίαστη διαιτησία, να προδικάζει το τελικό αποτέλεσμα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο.

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε άδειες κερκίδες αλλά το φίλαθλο κοινό και είδε και έκρινε.

Όσο συνεχίζονται και συντελούνται ποδοσφαιρικά εγκλήματα αυτού του επιπέδου, ο κόσμος θα απομακρύνεται συνεχώς από τα γήπεδα.

Ας αποφασίσει η πολιτεία τι είδους ποδόσφαιρο και γενικότερα τι αθλητισμό επιθυμεί.

Αυτό που βιώνουμε συνεχώς και με ένταση τα τελευταία χρόνια, καθιστά αναμφίβολα το προϊόν μας ως ένα από τα πλέον διεφθαρμένα του κόσμου.

Συγχαρητήρια στον “άξιο” διαιτητή της σημερινής φαρσοκωμωδίας και καλή περαιτέρω σταδιοδρομία του ευχόμαστε. Με τέτοιες επιδόσεις είναι βέβαιο ότι θα κατακτά συνεχώς επαγγελματικά επίπεδα. Αρκεί στο τέλος να μην “σφυρίζει” μόνος του».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X