Κεδέρης: «Δεν κλείσαμε όπως θέλαμε αλλά πάντα θα διεκδικούμε το καλύτερο για την Εθνική»

Κεδέρης: «Δεν κλείσαμε όπως θέλαμε αλλά πάντα θα διεκδικούμε το καλύτερο για την Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την παρουσία της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο EURO 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε με ήττα 29-20 από την Τσεχία την παρουσία της στο EURO 2024 της Γερμανίας και ταυτόχρονα την παρθενική της συμμετοχή στη κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 4η θέση του 6ου ομίλου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μονάχου.

Η Εθνική μας μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο βαθμό, αλλά επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και αγώνες στο υψηλότατο επίπεδο που θα την βοηθήσουν σημαντικά στο μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 με τα πλέι οφ να διεξάγονται τον Μάιο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης ήταν ένας από αυτούς που ξεχώρισε με την Εθνική μας ομάδα και μετά το ματς με τη Τσεχία σχολίασε:

«Δεν κλείσαμε όπως θα θέλαμε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν η πρώτη μας συμμετοχή, αλλά θέλαμε κάτι καλύτερο. Κόντρα στη Τσεχία χάσαμε πιο εύκολα και από το ματς με τη Δανία. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πλέον ότι δεν θα έχουμε κάποιο βατό αντίπαλο στα πλέι οφ του Παγκοσμίου, αλλά θα… πονέσει πολύ όποιος έρθει να μας αντιμετωπίσει σε αυτά τα παιχνίδια».
Για το ότι είναι εκ των αγαπημένων της κερκίδας είπε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε κάθε μέρα τη θέση μας στην Εθνική που είναι ο καθρέπτης του ελληνικού χάντμπολ. Ήρθαν πολύς κόσμος να τους ευχαριστήσουμε ελπίζω να έμειναν ικανοποιημένοι από τη μαχητικότητα μας.
Θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι τους αγαπάμε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε τα πάντα για το εθνόσημο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X