Premier League: Ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ (2-2)

Premier League: Ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ (2-2)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League έληξε ισοπάλο 2-2 με την Τότεναμ να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη την διάρκεια του ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έμειναν στην ισοπαλία και το 2-2 στο “Ολντ Τράφορντ” για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το κοινό, αφού ο Ράσμους Χόιλουντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ρισάρλιζον απάντησε στο 19′. Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου είχαν την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των “κόκκινων διαβόλων”, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε στο 40ό λεπτό.

Ύστερα από 50 δευτερόλεπτα στο 2ο μέρος, ο Τίμο Βέρνερ (που άρχισε βασικός) βρήκε τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ κι αυτός ισοφάρισε σε 2-2 το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως δεν ήταν τόσο απειλητικοί έπειτα από το δεύτερο τέρμα τους και με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ είχε μόλις τρεις τελικές κι αυτές άστοχες, η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X