Εκτός αποστολής ο Μπακασέτας- Διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής ο προπονητής της Τράμπζονσπορ

Εκτός αποστολής ο Μπακασέτας- Διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής ο προπονητής της Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς της Τραμπζονσπόρ με την Αντάλιασπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς της Τραμπζονσπόρ με την Αντάλιασπορ λόγω τραυματισμού και όχι… επικείμενης αποχώρησης.

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα παρατάχθηκε η Τραμπζονσπόρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η απουσία του δεν συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο προπονητής του κλαμπ της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

«Συναντηθήκαμε χθες το βράδυ. Το γόνατό του πονά εδώ και δύο εβδομάδες. Είχε μια πολύ άσχημη νύχτα. Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι καχύποπτος. Παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες, ο Τάσος τα δίνει πάντα όλα, τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Μην φτιάχνετε σενάρια για πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X