Το ντεμπούτο του Μπράντον Νάιτ με τη φανέλα της AEK Betsson (VIDEO)

Το ντεμπούτο του Μπράντον Νάιτ με τη φανέλα της AEK Betsson (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson κάνει αυτή την ώρα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Μπράντον Νάιτ

Η ΑΕΚ Betsson κοντράρεται αυτή την ώρα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον νεοαποκτηθέντα άσο, Μπράντον Νάιτ.

Ο Μπράντον Νάιτ, λοιπόν, πραγματοποιεί αυτή την ώρα την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ Betsson.

Δείτε το βίντεο:


Ποιος είναι ο Μπράντον Νάιτ

Ο Αμερικανός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ Betsson τα τελευταία χρόνια, με ένα από τα πιο γεμάτα βιογραφικά, το οποίο περιλαμβάνει την επιλογή του στο Νο8 του NBA Draft 2011 και παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μέχρι το 2022, με μέσους όρους καριέρας 14 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπράντον Νάιτ γεννήθηκε στη Φλόριντα, στις 2 Δεκεμβρίου 1991.

Ο απόφοιτος του Κεντάκι ήταν η 8η επιλογή στο ΝΒΑ draft του 2011 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στους οποίους αγωνίστηκε για δύο περιόδους, έχοντας κατά μέσο όρο 13 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ. Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα των rookies του ΝΒΑ. Το 2013 βρέθηκε στο Μιλγουόκι και τους Μπακς, αποτελώντας βασικό στέλεχός τους, έχοντας σε 124 αγώνες, 17.9 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και για τα επόμενα δύο έτη, ο Νάιτ υπέγραψε με τους Σανς και έγινε κάτοικος Φοίνιξ με 14.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς και έκλεισε τη χρονιά στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (8.5 πόντοι, 1.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ), με τους οποίους ξεκίνησε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πριν επιστρέψει στους Πίστονς (11.6 πόντοι, 2.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Το 2021 αγωνίστηκε στη G-League με τους Sioux Falls Skyforce (17.7 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σε 5 παιχνίδια με τους Ντάλας Μάβερικς, υπογράφοντας ολιγοήμερα συμβόλαια. Τελευταίος σταθμός του Μπράντον Νάιτ, το Πουέρτο Ρίκο και οι Piratas de Quebradillas, με τους οποίους αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (24.4 πόντοι, 5.2 ασίστ)».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X