Με εξαιρετικό μπλοκ η ΑΕΚ νίκησε εύκολα (3-0 σετ) τον Απολλώνιο!

Με εξαιρετικό μπλοκ η ΑΕΚ νίκησε εύκολα (3-0 σετ) τον Απολλώνιο!
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Απολλώνιου για την 13η αγωνιστική της Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με «όπλο» το πολύ καλό μπλοκ της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Απολλώνιου για την 13η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί τρίποντο για την ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ που παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό καλύπτοντας κι άλλο το έδαφος από την κορυφή. Η ΑΕΚ στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή της στο ντέρμπι που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» MVP του αγώνα ψηφίστηκε η Όλγα Στράντζαλη!

Η εξέλιξη του αγώνα

Αγωνιστικά κακό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο παιχνίδι, με την ομάδα του Απολλώνιου να παίρνει προβάδισμα στο σκορ (6-10, 10-14). Η «Ένωση» βρήκε ρυθμό στην επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει το σετ με 15-15 και στην συνέχεια με ένα σερί 5-0 έκανε το σκορ 20-17, αναγκάζοντας τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας να καλέσει τάιμ άουτ. Οι αθλήτριες της «Ένωσης» δεν επηρεάστηκαν από την διακοπή του ρυθμού και κέρδισαν το σετ με 25-19.  Το ίδιο νωθρό ξεκίνημα όπως στο πρώτο σετ είχε η ΑΕΚ και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, με την φιλοξενούμενη ομάδα να απόκτα προβάδισμα πέντε πόντων (5-10), με τον Γιουνούς Οτσάλ να καλεί άμεσα σε τάιμ άουτ. Το πάγωμα του ρυθμού αλλά και εύστοχες επιθέσεις της Στράντζαλη, έφεραν την «Ένωση» μπροστά στο σκορ με 12-11 με σερί 6-0. Τα κορίτσια της ΑΕΚ κράτησαν καλό ρυθμό και πήραν το σετ με 25-22.

Αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι μπήκε η ΑΕΚ στο τρίτο σετ αποκτώντας από νωρίς διαφορά ασφαλείας (7-2, 10-4). Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε τα καλά τελειώματα της Στράντζαλη και της Τσάριτς και συνέχισε να αυξάνει την διαφορά (17-7), με το τελικό σκορ να είναι 25-15.

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-15

Α.Ε.Κ. (Γιουνούς Οτσάλ): Γιώτα, Στράντζαλη, Τσάριτς , Κωνσταντινίδου, Μπλάνκο, Σολέ / Ξηντάρα (λ), Κοσμά (λ), Καλαντάτζε

Ο.Φ.Α. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Στέφανος Χριστοδουλάκης): Διάλλα, Φακοπουλίδου, Ράπτη, Λάβδα, Καββαδία, Ασόνια / Τουλγαρίδου (λ), Χατζηγρηγορίου.

Περισσότερα σε λίγο

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X