Η κωμωδία της χρονιάς προβάλλεται σε Πειραιά και περίχωρα: «Οι αδιάφθοροι» (ΦΩΤΟ)

Η κωμωδία της χρονιάς προβάλλεται σε Πειραιά και περίχωρα: «Οι αδιάφθοροι» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αν θέλετε να γελάσετε και να ξεχαστείτε η κωμωδία της χρονιάς προβάλλεται στον Πειραιά, αλλά και τα περίχωρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύγε στον Αλέξη Κούγια και στην ομάδα του Λιμανιού που με τα όσα δήλωσαν μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ έδωσαν σπουδαία ιδέα σε σκηνοθέτες και σεναριογράφους για την κωμωδία της χρονιάς.

Ναι, αυτή είναι η κωμωδία της χρονιάς δίχως αμφιβολία και πάει βουρ… για Κάννες, Χόλιγουντ, Βενετία, στα πέρατα του κόσμου. Είναι το έργο που δεν πρέπει να χάσει κανένας Έλληνας. Είναι η κωμωδία που θα πρέπει να έχουν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι στην ταινιοθήκη τους.

Η κωμωδία της χρονιάς λέγεται «Οι Αδιάφθοροι». Και επειδή μπορεί να μπερδευτείτε, η ταινία έχει μπροστά της ως φωτογραφία τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια που δουλεύει αμισθί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά για να ξεβρωμίσουν το ποδόσφαιρο.

Δείτε την αφίσα της ταινίας και γελάστε άφοβα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Περιττό να μπούμε ότι η ταινία αυτή, αυτό το αριστούργημα θα σπάσει τα box office. Τι Αvatar και Τιτανικός, οι «Αδιάφθοροι» λέμε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X