Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για Νεστορίδη - Παπαϊωάννου: «Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και πάλι μαζί εκεί ψηλά!» (ΦΩΤΟ)

Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για Νεστορίδη - Παπαϊωάννου: «Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και πάλι μαζί εκεί ψηλά!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση για τους Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου έκανε πριν λίγες ώρες στο προφίλ του στο Facebook o Ανδρέας Δημάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινεί η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου στο προφίλ του στο Facebook για τους Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Μια συγκινητική φωτογραφία με τους κιτρινόμαυρους μύθους, Μίμη Παπαϊωάννου – ΚώσταΝεστορίδη, από την εκδήλωσή των Παλαιμάχων τον Ιανουάριο του 2015, ανέβασε στα social media o Ανδρέας Δημάτος.

Και στη λεζάντα συγκίνησε με τα όσα ανέφερε. «Όταν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ μου είχαν κάνει την τιμή να παρουσιάσω την εκδήλωσή τους τον Ιανουάριο του 2015. Πόσο πολύ μου άρεσε αυτή η φωτογραφία, που είχα τραβήξει τους δυο ήρωές μου…», ανέφερε και εν συνεχεία υπογράμμισε για τους Νεστορίδη-Παπαϊωάννου που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και πάλι μαζί, το ίδιο αγαπημένοι, εκεί ψηλά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X