Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο Football Idols by Stoiximan

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο Football Idols by Stoiximan

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στο 6ο επεισόδιο του «Football Idols by Stoiximan»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του τερματοφύλακα, εκτός από τα… τυπικά προσόντα για έναν παίκτη, απαιτεί να διαθέτει την ηρεμία, την αποφασιστικότητα, αλλά και την υπομονή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να του παρουσιαστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο των «Football Idols by Stoiximan» θα συναντήσουμε έναν άνθρωπο που η λέξη «υπομονή» τον χαρακτήρισε στην καριέρα του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Άρτας, κατάφερε το 1989 να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Εκεί, όμως, βρήκε τον Γιόζεφ Βάντσικ, η παρουσία του οποίου δεν του επέτρεψε να πάρει τη φανέλα του βασικού, παρά μόνο έπειτα από μια δεκαετία.

Subscribe για να μη χάσεις την άφιξη του επόμενου Football Idols!

Η υπομονή που έκανε όλα αυτά τα χρόνια τον δικαίωσε και ο ίδιος βρέθηκε να πανηγυρίζει τίτλους με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως να είναι ο τερματοφύλακας της «χρυσής ομάδας» του 2004 και να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης.

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ήταν από αυτές που λέμε ότι «δίχασαν τη χώρα» με τον ίδιο όμως να γίνεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία συνεχόμενα νταμπλ, ένα με τους «πράσινους» και δύο με τους «ερυθρόλευκους»…

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στα «Football Idols by Stoiximan» και εκτός από τις αναμνήσεις του και τις ιστορίες που έχει από το ποδόσφαιρο, μιλάει για τη ζωή μετά από αυτό και κατά πόσο επηρεάζει τους παίκτες που βρίσκονται από τη μια μέρα στην άλλη, σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο!

Απολαύστε το 6ο επεισόδιο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X