Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ με Νιουκάστλ - Αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ με Νιουκάστλ - Αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Ντε Μπρόινε
Photo Credits: INTIME

Νοκ-άουτ ο Χάαλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι με την Νιουκάστλ, όπως ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μέσω της συνέντευξης Τύπου.

«Ο Τζακ Γκρίλις ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς επέστρεψε σήμερα. Αντίθετα, οι Χάλαντ και Στόουνς είναι εκτός για το ματς με την Νιούκαστλ», τόνισε ο Καταλανός προπονητής, για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

«Είδα τον Ντε Μπρόινε να αισθάνεται καλά και να είναι δυναμικος. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις προπονήσεις του πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ. Είναι έτοιμος να παίξει βασικός και το ταξίδι που κάναμε στο Άμπου Ντάμπι τον ωφέλησε».

Όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες, ο Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευχαριστημένος είμαι για τη θέση που έχουμε μέχρι στιγμής στις διοργανώσεις.

Ήμουν κουρασμένος στην αρχή της σεζόν και ήμουν λίγο ανήσυχος με όλες τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά έχουμε κατακτήσει ήδη δύο τρόπαια».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X