Τσέλσι: Βγάζει από το ταμείο της 115 εκατ. ευρώ για παίκτη της Μπράιτον

Τσέλσι: Βγάζει από το ταμείο της 115 εκατ. ευρώ για παίκτη της Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Έβαν Φέργκιουσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι θα συνεχίσει το πλάνο αγοράς νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Σύμφωνα με το Evening Standard, ο παίκτης στον οποίο έχει εστιάσει τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Μπράιτον, Έβαν Φέργκιουσον.

Ο 19χρονος Ιρλανδός φορ έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι έχοντας 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του και παρά το γεγονός πως δεν έχει τη φόρμα που τον έφερε στο προσκήνιο στην αρχή της σεζόν η αξία του βρίσκεται ακόμη στα… ουράνια.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι σε περίπτωση που θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 115.000.000 ευρώ για να καλύψει τις απαιτήσεις της Μπράιτον.

Πάντως, επίσημη πρόταση για την αγορά του αναμένεται να κατατεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι άμεσα καθώς η Τσέλσι θέλει πρώτα να προχωρήσει και σε κάποιες πωλήσεις λόγω FFP.

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Τσέλσι να έχει στα ραντάρ της για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της και τον Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νάπολι μέχρι το 2026, με την ιταλική ομάδα μάλιστα να του βάζει ρήτρα ύψους 130.000.000 ευρώ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X