Μπλόκο στον κόσμο της ΑΕΚ και στην Πάτρα - Απαγορευτικό από την Αστυνομία για παρουσία οπαδών στο Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ Betsson!

Μπλόκο στον κόσμο της ΑΕΚ και στην Πάτρα - Απαγορευτικό από την Αστυνομία για παρουσία οπαδών στο Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ Betsson!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Βetsson για το ματς της Πάτρας

Με μια ανακοίνωση η ΑΕΚ Βettson καλεί του φίλους της «Βασίλισσας» να μην ταξιδέψουν στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών για να αποφευχθούν τυχόν κυρώσεις.

Με υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε η χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» καθώς και η ομαδική ή ατομική μετακίνηση προς την Πάτρα. Για αυτό θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή από τους φίλους της ομάδας, καθώς ακολουθούν δύο εντός έδρας ντέρμπι και δεν πρέπει να δοθεί αφορμή για τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

σας ενημερώνουμε, ότι η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC αιτήθηκε το άνοιγμα εκδοτηρίου για χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς της Ομάδας μας, για την αυριανή αναμέτρηση με Απόλλωνα CARNA στην Πάτρα, ωστόσο, κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαϊας και υπουργικής απόφασης απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων.

Η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Υφίσταται ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και διάθεσης εισιτηρίων των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. ΑΕΚ και ως εκ τούτου από τις Αστυνομικές Δυνάμεις δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση και η είσοδος σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας στην Αθλητική Eγκατάσταση».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X