Ασημακόπουλος για Κατερίνα Δαλάκα: «Μάλλον έχει μια καλή σχέση με τον Ατζούν» (VIDEO)

Ασημακόπουλος για Κατερίνα Δαλάκα: «Μάλλον έχει μια καλή σχέση με τον Ατζούν» (VIDEO)

Τι δήλωσε ο Ασημακόπουλος για την Κατερίνα Δαλάκα και το Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου σχολίασε το φετινό Survivor και το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα συμμετέχει για 4η φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το φετινό Survivor δεν έχει τη μαγεία που έχουμε συνηθίσει, θεωρώ ότι ναι είναι λίγο βαρετό. Λίγο και οι κανόνες που λένε ότι το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς, ίσως με τους νέους κανόνες ξενερώσει ο κόσμος. Ο Γιώργος Λιανός είναι τέλειος, ίσως να εννοεί το ξαναζεσταμένο φαγητό ο κύριος Λιάγκας. Είναι ένα πρότζεκτ έχω αναδειχτεί εγώ μέσα από αυτό, με έχει μάθει ο κόσμος, άρα το σέβομαι, το αγαπάω και γενικά το χέρι που με ταΐζει δεν το δαγκώνω. Το Survivor δεν προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ξέρουμε που πάμε, που πήγαμε, και οι παίκτες που είναι μέσα ξέρουν πού βρίσκονται, άρα τι να προσβάλλει; Ένα ριάλιτι είναι εννοείται ότι όταν πας σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και οι καλές και οι κακές κριτικές», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X