Οι έδρες έχουν... καταργηθεί, η ΑΕΚ πρέπει να βρει ρυθμό, η ρεβάνς θα είναι ζόρικη

Οι έδρες έχουν... καταργηθεί, η ΑΕΚ πρέπει να βρει ρυθμό, η ρεβάνς θα είναι ζόρικη
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά το πρώτο ματς με τον Άρη και πριν τους δύο «τελικούς» που έχει μπροστά της...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ματς με τον Άρη, ήταν όπως το περίμενα. Ματς που θα ήταν για να πανηγυρίζουμε αν… καθόταν στο 1-0 και που λογικά μας ανησυχούσε και για κανά 0-1. Με δυνατές πιθανότητες ισοπαλίας, είτε στο 0-0, είτε στο 1-1.

Βλέπετε, το rotation ήταν υποχρεωτικό. Κακά τα ψέματα, δεν γινόταν αλλιώς. Υπάρχει κόπωση, υπάρχουν απουσίες, υπάρχουν σερί μεγάλα παιχνίδια και η ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμα διάρκεια στο ρυθμό της.

Κι ακόμα κι αν το πολύ εκτεταμένο rotation, αφορά από το κέντρο και πίσω, είναι απολύτως φυσιολογικό να επηρεάζει όλη την ομάδα και να μην μπορεί να βγει με την ίδια άνεση και ασφάλεια στην επίθεση. Συν φυσικά το γεγονός ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα, που ζει και αναπνέει για το φετινό Κύπελλο, περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Τα χωρίς κόσμο γήπεδα, καταργούν ουσιαστικά την έδρα. Έλειψε από την ΑΕΚ ο κόσμος της, θα λείψει και από τον Άρη, την επόμενη Τετάρτη. Δυστυχώς και για τους δύο. Δυστυχώς για όλους, βασικά.

Η ρεβάνς θα είναι μια δύσκολη άσκηση και για τις δύο ομάδες. Δεν θέλει και πολύ μυαλό αυτό για να το καταλάβει κανείς. Και η ΑΕΚ εκεί, πρέπει να παίξει με τους καλύτερους για να πάρει την πρόκριση. Δεδομένα θα είναι… τελικός, αφού όποιος ηττηθεί, λέει «αντίο» στο φετινό Κύπελλο.

Αλλά «τελικός» είναι τώρα και το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος. Και την Κυριακή, επίσης θα πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι. Και η ομάδα να είναι πανέτοιμη, αγωνιστικά, σωματικά, πνευματικά. Και συνολικά πολύ καλύτερη φυσικά από χθες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X