Δεν έχουν τον... Θεό τους: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να πέσει η ποινή μετά τη δολοφονία του αστυνομικού

Δεν έχουν τον... Θεό τους: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να πέσει η ποινή μετά τη δολοφονία του αστυνομικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός - λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού από οπαδούς του - προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει και πιο κάτω; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός – λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού από οπαδούς του – προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να πέσει η ποινή που του επιβλήθηκε για τον αγώνα Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό και να κριθεί ότι δεν ευθύνεται το «σωματείο» για τη διακοπή.

Τη στιγμή που η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, έπειτα από φωτοβολίες που εκτόξευσαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” στο Ρέντη, οι Ερυθρόλευκοι προέβησαν σε μία κίνηση που προκαλεί.

Όπως έγινε γνωστό, o αθλητικός δικαστής της Λίγκας κατοχύρωσε τον αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, υπέρ των Πρασίνων με 3-0 σετ, επιβλήθηκε ακόμη στον Ολυμπιακό ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το ανώτατο πρόστιμο των 20.000 ευρώ.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς οι Πειραιώτες να δεχτούν την τιμωρία του και να… πάνε παρακάτω, μετά και το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα και είχε συνέπεια να φύγει από τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός έπειτα την πολυήμερη μάχη που έδωσε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προσέφυγε τελικά στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να πέσει η ποινή του.

Οι Ερυθρόλευκοι επιδιώκουν την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας ό,τι και κατά την αρχική εκδίκαση της υπόθεσης. Δηλαδή, όχι απλά να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά και το σκορ να είναι 1-0 στα σετ και 0-0 στο δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 18-11 όταν η αναμέτρηση διεκόπη!

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X