Ινφαντίνο για Μπεκενμπάουερ: «Αγαπητέ Φραντς δεν θα ξεχαστείς ποτέ»

Ινφαντίνο για Μπεκενμπάουερ: «Αγαπητέ Φραντς δεν θα ξεχαστείς ποτέ»
Photo Credits: INTIME

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» ανέφερε ο Ινφαντίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο παίκτης που διαμόρφωσε το γερμανικό ποδόσφαιρο όσο κανένας άλλος,  επηρεάζοντας επίσης το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο «Der Kaiser», όπως τον αποκαλούσαν, πέθανε σε ηλικία 78 ετών την Κυριακή.

«Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ έχει επιτεύγματα και θριάμβους που έχουν μείνει χαραγμένοι στην ιστορία και ωστόσο, παρ’ όλη τη δημοτικότητά του, ο «Der Kaiser» παρέμενε πάντα σεμνός και προσγειωμένος.

Ο πρώτος αρχηγός που σήκωσε το τρέχον τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA το 1974, θα κέρδιζε επίσης το τουρνουά ως προπονητής της Γερμανίας το 1990, και ο θάνατος του είναι μια οδυνηρή απώλεια τόσο για το γερμανικό όσο και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα τον θυμούνται πάντα οι οπαδοί του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Ειδικά οι οπαδοί της γερμανικής εθνικής ομάδας και της Μπάγερν με την οποία γνώρισε τόση επιτυχία.

Ένας σημαντικός γείτονας μου σε πολλές συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, μοιράστηκε πρόθυμα τόσες πολλές από τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο. Ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, φίλος του ποδοσφαίρου, πρωταθλητής και αληθινός θρύλος,αγαπητέ Φραντς δεν θα ξεχαστείς ποτέ.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια του, τους φίλους του και τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στην οποία εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X