Σαουδική Αραβία: Προσφέρει 4.000 δολάρια και ένα σπίτι για παίκτες στη Γ' κατηγορία μέσω της πλατφόρμας FutbolJobs

Σαουδική Αραβία: Προσφέρει 4.000 δολάρια και ένα σπίτι για παίκτες στη Γ' κατηγορία μέσω της πλατφόρμας FutbolJobs
Photo Credits: INTIME

Επένδυση για την Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαουδική Αραβία έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολάρια το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσελκύσει αστέρες του ποδοσφαίρου για συλλόγους που αγωνίζονται στην πρώτη της κατηγορία. Όμως φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα της πορτογαλικής εφημερίδας «O’ Jogo», ότι προσπάθειες γίνονται και για τις μικρότερες κατηγορίες.

Ο Βαλεντίν Νίκολας, διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας «FutbolJobs», που δημιουργήθηκε το 2013 για να διευκολύνει την απόκτηση παικτών, μίλησε σήμερα (9/1) στην εφημερίδα «Marca» για την «τρελή» πρόταση της χώρας για την τρίτη κατηγορία, που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο και η οποία γρήγορα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρόταση περιελάμβανε μηνιαίο μισθό μεταξύ τριών και τεσσάρων χιλιάδων δολαρίων (2.740 και 3.653 ευρώ) καθώς και ένα σπίτι.

«Η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια που λάβαμε ήταν συντριπτικά. Μπορούσαμε να μετρήσουμε χιλιάδες καθημερινές αλληλεπιδράσεις μέσω email, social media και Whatsapp ζητώντας πληροφορίες για τη συγκεκριμένη πρόταση», σχολίασε ο Νίκολας.

Η «FutbolJobs» έχει  και άλλες προτάσεις της Σαουδικής Αραβίας, μία από τις οποίες στοχεύει στη γυναικεία αγορά:

«Αναζητούμε παίκτες για γυναικείες ομάδες στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας και μεταξύ των απαιτήσεών τους, η παίκτρια πρέπει να έχει κληθεί από τη χώρα της για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών», αναφέρεται.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X