ΑΕΚ: Ανεβαίνει ο Φερνάντες, ετοιμάζεται και ο Αραούχο

ΑΕΚ: Ανεβαίνει ο Φερνάντες, ετοιμάζεται και ο Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ο Φερνάντες πήρε χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι και πλέον μπαίνει στο rotation της ΑΕΚ, ενώ ο Αραούχο "φλερτάρει" με την αποστολή του ματς με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς για την ΑΕΚ η νίκη μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού έχει τεράστια αξία. Τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική. Ακόμα και αγωνιστική. Επομένως αυτό από μόνο του συνιστά ένα κέρδος μεγαλύτερο από κάθε άλλο. Όμως υπήρξαν και επι μέρους μικρότερα μεν, σημαντικά δε, κέρδη. Όπως για παράδειγμα η επιστροφή του Πάολο Φερνάντες στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν σε διαδικασία αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Ιούνιο. Ήδη πριν από τις γιορτές είχε ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις στα Σπάτα και μάλιστα η εικόνα που έδειχνε ήταν εξαιρετική. Με βάση αυτή την εικόνα, ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε προχθές όχι μόνο να πάρει μαζί του στον πάγκο τον Φερνάντες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά να τον ρίξει και ως αλλαγή στο γήπεδο. Και μάλιστα σ’ ένα χρονικό σημείο που η μπάλα έκαιγε, καθώς η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με 2-1.

Ο Φερνάντες έδειξε πως ακόμα θέλει λίγο χρόνο και κυρίως αγωνιστικά λεπτά για να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Ωστόσο είναι έτοιμος και πλέον θα μπαίνει όλο και περισσότερο στο rotation του Αλμέιδα. Κάτι πολύ σημαντικό αφενός διότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει τεχνικά χαρακτηριστικά που κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΚ δεν τα έχει, ειδικά όταν πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Αφετέρου διότι μπορεί να δώσει λύσεις σ’ όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

Προφανώς ο Φερνάντες θα είναι και στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη. Κάτι με το οποίο “φλερτάρει” και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μπήκε ξανά από την περασμένη Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Και δεν ήταν ακόμα έτοιμος για να καθίσει ούτε στον πάγκο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως είναι πιθανό, αυτό να γίνει στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Αραούχο έχει πατήσει το… γκάζι στην δουλειά που κάνει στα Σπάτα. Εξυπακούεται πως θέλει σαν “τρελός” να επιστρέψει και στα παιχνίδια. Βεβαίως ο Αλμέιδα δεν θέλει να πάρει κανένα απολύτως ρίσκο και θα ρίξει ξανά στο γήπεδο τον αρχηγό της ΑΕΚ, όταν θα είναι στο 100% της ετοιμότητας του. Δεν θα είναι πάντως καμία έκπληξη, αν ο Αραούχο βρεθεί στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Άρη.

Πηγή: Sportal.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X