Το VAR ξεφτιλίζει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού: «Ξεκάθαρη η παράβαση του χεριού του Μασούρα - Περισσότερο επιθετικό φάουλ του Ναβάρο στον Κάλενς»

Το VAR ξεφτιλίζει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού: «Ξεκάθαρη η παράβαση του χεριού του Μασούρα - Περισσότερο επιθετικό φάουλ του Ναβάρο στον Κάλενς»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος o VAR στον Σλοβάκο ρέφερι του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το χέρι του Μασούρα και το μαρκάρισμα Κάλενς σε Ναβάρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το γκολ του Μασούρα που δεν μέτρησε για χέρι και τη φάση που ζητάει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κάλενς στον Nαβάρο και το sportime φιλοξενεί τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Σλοβάκο διαιτητή και τον VAR που ξεφτιλίζει την ερυθρόλευκη προπαγάνδα.

Σύμφωνα με το sportime για το χέρι του Μασούρα ο Varίστας φέρεται να είπε στον συμπατριώτη του διαιτητή πως ακόμα κι αν δεν είχε σφυρίξει, δεν θα τον φώναζε να πάει στο VAR να δει τη φάση.

«Και να έκανες delay δεν θα σε καλούσα στο μόνιτορ. Για μένα είναι ξεκάθαρη η παράβαση του χεριού», φέρεται να του είπε σύμφωνα με το sportime, ενώ για το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός, ο Video Assistant Referee αιτιολόγησε την απόφαση του για support στην αρχική απόφαση, αναφέροντας ότι «για μένα είναι περισσότερο επιθετικό φάουλ, παρά πέναλτι»!

Για τη φάση Κάλενς – Ναβάρο από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως ο φορ του Ολυμπιακού κάνει φάουλ στον αμυντικό της ΑΕΚ. Τον τραβάει από τη φανέλα και αποκτά πλεονέκτημα για να μπει στην περιοχή. Το τράβηγμα είναι παρατεταμένο πάνω στη μπλούζα του Κάλενς. Και ο VAR, όπως φαίνεται πως έχει την ίδια άποψη.

Πηγή: Sportime.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X