Τέλος η σεζόν για τον Τζα Μοράντ - Μπαίνει για χειρουργείο

Τέλος η σεζόν για τον Τζα Μοράντ - Μπαίνει για χειρουργείο
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε στον ώμο ο Μοράντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις εννέα παιχνίδια κράτησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Τζα Μοράντ. Ο «αστέρας» των Μέμφις Γκρίζλις τραυματίστηκε στον ώμο, στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (6/1), και, μετά από αναλυτικές εξετάσεις, κρίθηκε απαραίτητο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου στο NBA, αλλά αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σεζόν 2024-25.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μοράντ απουσίασε από τα πρώτα 25 παιχνίδια της χρονιάς, λόγω τιμωρίας που του επέβαλε η λίγκα, για λόγους εξωγηπεδικής συμπεριφοράς, και συγκεκριμένα για βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media και τον εμφάνιζαν να οπλοφορεί. Στα εννέα ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος, είχε 25,1 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 8,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Χωρίς τον ηγέτη του, αλλά και δύο σημαντικούς ψηλούς (Στίβεν Άνταμς και Μπράντον Κλαρκ), οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ από το ξεκίνημα της χρονιάς και για όλη τη διάρκειά της, το Μέμφις βρέθηκε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις τελευταίες θέσεις της Δυτικής Περιφέρειας. Οι Γκρίζλις έχουν ρεκόρ 13-23 και πλέον, μετά την οριστική απώλεια του Μοράντ, στρέφουν ήδη την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X