Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ κατά Μαρινάκη-Κούγια για την χυδαία επίθεση στην κυβέρνηση - «Διώξτε τον από τον Ολυμπιακό!»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ κατά Μαρινάκη-Κούγια για την χυδαία επίθεση στην κυβέρνηση - «Διώξτε τον από τον Ολυμπιακό!»
Photo Credits: INTIME

Ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ απάντησε σε όσα είπε χθες βράδυ ο Αλέξης Κούγιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεσιτάλ έδωσε χθες βράδυ ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων είπε ότι έχει ευθύνη ο πρωθυπουργός σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τον κάλεσε να διακόψει το πρωτάθλημα άμεσα για να λυθεί η… αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού. Ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο που χθες προκάλεσε εκατομμύρια Ελληνες φιλάθλους με όσα είπε…

Μεταξύ άλλων κάλεσε την διοίκηση του Ολυμπιακού να διαχωρίζει τη θέση της από όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας χθες βράδυ.

Η ανάρτηση του Νίκου Θεοδωρόπουλου

Η δήλωση Κούγια παραπέμπει σε σκότος & θα λάβει την θεσμική και δημοκρατική απάντηση που της αρμόζει. Οφείλει ο κ. Μαρινάκης να τον αποπέμψει άμεσα.

Τι είπε, ο κ. Κούγιας – κατά δήλωση του – μετά από συνεννόηση του που εκθέτει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ότι ο Ολυμπιακός πήρε ανήθικα 3/3 πρωταθλήματα τα χρόνια που ήταν στο Μαξίμου ο Δημητριάδης, με στημένη εγκληματική οργάνωση.

Ο Δημητριάδης, Ολυμπιακός μέχρι το κόκκαλο από παιδί, χτυπάει τον Ολυμπιακό υπέρ της ΑΕΚ.

Ο πανίσχυρος Δημητριάδης, χωρίς δημόσιο αξίωμα, ελέγχει κορυφαίους ξένους διαιτητές σε όλη την Ευρώπη αλλά και σύσσωμο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ότι σέβεται τον Πρωθυπουργό αλλά κατηγορεί ως εγκληματία έναν από τους βασικούς & καλύτερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού την περίοδο 2013 – 2022.

Ότι ευτυχώς ήταν άδειο το γήπεδο γιατί θα είχαμε δικαιολογημένα νεκρούς & θύματα από την αγανάκτηση. Δικαιολόγησε στην συνέχεια, την τυφλή βία προς τον νεκρό αστυνομικό και της έδωσε ηθικό υπόβαθρο.

Ότι είναι δήθεν μεμπτό ο Δημητριάδης ως επαγγελματίας δικηγόρος να αναλαμβάνει ποινικές υποθέσεις ενώ ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει να υπερασπιστεί σκληρούς εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους στο παρελθόν.

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Δεν Εκβιάζονται. Άμεσα, ο Ολυμπιακός οφείλει να διαχωρίσει την θέση του και να αποπέμψει τον κ. Κούγια από Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X