Η ΑΕΚ έστειλε τον Ολυμπιακό στο -8 από την κορυφή και... μόνο 4ο!

Η ΑΕΚ έστειλε τον Ολυμπιακό στο -8 από την κορυφή και... μόνο 4ο!
Photo Credits: INTIME

Γλυκό και όμορφο βράδυ στον Πειραιά με ασταμάτητο... κλάμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το έκανε συνήθεια να… τελειώνει τον Ολυμπιακό. Πέρυσι, εκείνη ήταν που του έριξε τριάρα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει να πετάει μπάλες στο γήπεδο μέχρι τελικά να μπει ο κόσμος στα γήπεδα.

Φέτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν εκεί, είχε το… κατοικίδιό του. Ο αναψοκοκκινισμένος Αλέξης Κούγιας πριν καλά – καλά ακούσει το σφύριγμα της λήξης, είχε κάνει σπριντ για να πάει στον ρεπόρτερ της Cosmote TV για να κάνει τις δηλώσεις του. Του ξέφυγε βέβαια η… παράγκα του Θωμά Μητρόπουλου στην «πλούσια ιστορία του Ολυμπιακού».

Είναι σίγουρα απολαυστικό. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ έστειλε τον Ολυμπιακό στο πλην 8 από την κορυφή, στην τέταρτη θέση της κατάταξης και πρέπει να δώσει μάχη για να μείνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Και μέσα σε όλα αυτά δεν έχει νικήσει σε κανένα ντέρμπι, έφαγε τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ και τώρα… είναι πίσω.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X