ΑΕΚ Betsson - Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ Betsson - Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Ξεχώρισε ο Χολ στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τον Ολυμπιακό, με μόλις δύο παίκτες διακριθέντες, με τους περισσότερους να βρίσκονται σε μέτρια μέρα.

Ζώης Καράμπελας – 8: Ο νεαρός γκαρντ έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι δεδομένου και του αντιπάλου. Μόνο με αυτόν στον παρκέ, έπαιζε σωστά η ΑΕΚ, με τον νεαρό άσο , να τρέχει όποτε μπορεί, να έχει σωστές αποφάσεις και να μοιράζει έξι ασίστ, ενώ ήταν και ο δεύτερος ριμπάουντερ, με εννιά.

Άλφης Πιλάβιος – : Έπαιξε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί

Τσέισον Ραντλ – 3 : Πολύ κακή εμφάνιση από τον Ραντλ, σε ένα παιχνίδι που τον είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του. Το 0/7 τρίποντα στοίχισαν στην Ένωση που δεν μπορούσε να βρει σκορ από την περιφέρεια, με τον καλύτερο της σουτέρ να είναι τρομερά άστοχος.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 8 : Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο παιχνίδι, φάνηκε από το ξεκίνημα ότι είχε διάθεση και έδωσε πολλές φορές σκορ με προσωπικές φάσεις, ενώ είχε και κάποιες πολύ καλές αμυντικές προσπάθειες.

Όμηρος Νετζήπογλου – 6 : Προσπάθησε πολύ ο Νετζήπογλου, ειδικά στην άμυνα, είχε κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση, όμως έχασε κάποιες εύκολες φάσεις.

Γιάννης Κουζέλογλου – 7 : Έδωσε μεγάλες μάχες στις δύο ρακέτες με τους ψηλούς του Ολυμπιακού, ήταν καλός επιθετικά και είναι σε ανοδική πορεία.

Τζόρνταν Μόργκαν – 6 : Ο Αμερικανός πήρε περισσότερο χρόνο αυτήν την φορά και ήταν θετικός. Έβαλε το κορμί του στην άμυνα, πήρε κάποιες φάσεις στην επίθεση και σιγά σιγά μπαίνει καλύτερα στο κλίμα.

Τζάστιν Τίλμαν – 6 : Ο Αμερικανός μπορεί να έκανε ένα νταμπλ-νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, όμως ήταν πολύ άστοχος, τελείωσε το πρώτο μέρος με 2/10 σουτ και τελικά 7/20 σε ένα από τα πιο άστοχα βράδια του. Στην άμυνα αναμενόμενα είχε θέματα απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Μάνος Ματαλλιωτάκης – 6 : Πήρε χρόνο συμμετοχής, προσπάθησε πολύ και στις 2 μεριές του παρκέ, πήρε ένα τρίποντο που μπορεί να άλλαζε την ροή του αγώνα όμως αστόχησε.

Λάνγκστον Χολ – 4 : Ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι αόρατος, δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση.

Δημήτρης Φλιώνης – 4 : Ο Φλιώνης έπαιξε λίγο σχετικά και δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του, δεν πήρε καν προσπάθεια για σουτ σε οκτώ λεπτά συμμετοχής.

Μάνος Χατζηδάκης – 5 : Ο Χατζηδάκης πήρε κάποια λίγα λεπτά, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Πέτρουσεφ στο ‘4’, όμως δεν μπόρεσε να φανεί.

Ζοάν Πλάθα: Ο Ισπανός είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς ουσιαστικά η ΑΕΚ παίζει με πέντε ξένους αυτήν την στιγμή, προσπάθησε να αλλάξει τον ρυθμό με ζώνες προσαρμογής, έφτασε το παιχνίδι στο -4, όμως η εμπειρία του Ολυμπιακού δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X