Αυτά αρέσουν στην ΑΕΚ, της πάνε περισσότερο

Αυτά αρέσουν στην ΑΕΚ, της πάνε περισσότερο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και βγάζει... πόρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νίκες φέρνουν ηρεμία. Φέρνουν ασφάλεια στο εσωτερικό και χρόνο στο προπονητικό τιμ. Τα άσχημα αποτελέσματα σου δείχνουν την αλήθεια κατάματα. Η ΑΕΚ στο τέλος του 2023 είδε την αλήθεια από τα άσχημα αποτελέσματα, αυτή που ίσως να μην ήθελε να βλέπει κάποιες στιγμές. Και με την έλευση του 2024 κέρδισε για να ηρεμήσει και να πάει σε ένα μήνα-φωτιά συγκεντρωμένη όσο το δυνατόν περισσότερο, δίχως συζητήσεις για το τι φταίει τόσο έντονα και για τα μεταγραφικά τα οποία αποφάσισε να μην… τρέξει άμεσα.

Με τον Βόλο το 2-0 έγινε 3-0 και δεν είχαμε μείωση του σκορ ελέω Στάνκοβιτς, για να τρέχουμε πάλι στο τέλος. Και όλα καλά στο φινάλε της βραδιάς. Για να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό focus σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και της αρέσει, επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα στα μέρη μας. Να παίζει ντέρμπι, να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Σπανίως δεν τα κατάφερε.

Στα ντέρμπι μην την φοβάσαι την ΑΕΚ. Δεν το λέω εγώ, ο δίπλα, ο παραδίπλα, το λέει η εικόνα, τα αποτελέσματα. «Φωνάζει» το… πράγμα ότι αυτή η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα και το ρόστερ που διαχειρίζεται, δεν μπορεί να φοβάται απέναντι σε αυτό τον Ολυμπιακό. Και δη σε άδειο γήπεδο. Όχι ότι σε γεμάτο είχε πρόβλημα πέρυσι (πήρε δύο φορές το αποτέλεσμα που ήθελε), αλλά θεωρώ ότι σε άδειο είναι καλύτερα για τον φιλοξενούμενο όταν είναι καλύτερη ομάδα σε όλα. Και θεωρώ ότι και η φετινή ΑΕΚ είναι καλύτερη σε όλα του Ολυμπιακού. Καμία διάθεση αλαζονείας, το γήπεδο μιλά. Είμαι πάντα συγκρατημένος και ειδικότερα πριν από το ντέρμπι, όμως εδώ πρέπει να λέμε την αλήθεια. Και αν δεν κερδίσει στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ, είναι αποτέλεσμα που δεν θα χαροποιεί κανέναν.

Βούτυρο στο ψωμί της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσφατα προπονητή και με εξαίρεση εκείνο το πέναλτι στις Σέρρες που κερδήθηκε περισσότερο λόγω της μαεστρίας Μασούρα στο πέσιμο, δεν έχει πάρει τίποτε καλό με Καρβαλιάλ στην Ελλάδα. Ισοπαλία και κακή εμφάνιση στο Περιστέρι, ήττα και κακή εμφάνιση στη Λαμία. Πολλά περισσότερα δεν περιμένω από τον ΟΣΦΠ, μα πάντα κρατώ στην άκρη του μυαλού μου τον Φορτούνη και πως μπορεί να συμπαρασύρει την ομάδα του κάποια διαστήματα. Ωστόσο, αυτά τα διαστήματα δεν είναι μεγάλα…

Αυτά αρέσουν στην ΑΕΚ, της πάνε περισσότερο

Η ΑΕΚ από τον Ιούνιο του 2022 έχει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό. Στο Καραϊσκάκη σχεδόν όλοι θα είναι από την περσινή ομάδα που σάρωσε τα πάντα. Ακόμη και ο Κάλενς με τον Πήλιο θεωρώ ότι θα γίνουν… ένα με όσα έδειξε πέρυσι η Ένωση. Το μυαλό θυμάται, ο «σκληρός δίσκος» καλείται να κάνει τη δουλειά του απέναντι σε μία ομάδα που συνεχώς αλλάζει και δεν έχει σταθερές στο γήπεδο. Βούτυρο στο ψωμί της ποδοσφαιρικά.

Περιμένω να δω επίσης αν είναι αυτό το διάστημα που υπολόγιζε-εκτιμούσε ο Ματίας Αλμέιδα ότι η ΑΕΚ θα ανεβάσει ένταση, επίπεδο, τρεξίματα, θα αυξήσει τα καλά της διαστήματα έφτασε σιγά-σιγά. Να θυμίσει κάτι περισσότερο από την περσινή ΑΕΚ τώρα που έφυγε η Ευρώπη, οι γκέλες και το μυαλό ηρέμησε…

ΥΓ: Να πω την αλήθεια (μου) διαιτητικά και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ τους «μετράω» πολύ. Διότι ενώ η ΑΕΚ φωνάζει για αρκετές περιπτώσεις (και δικαίως…), αυτοί δεν διαμαρτύρονται επί της ουσίας, αν εξαιρέσουμε ότι ο ΟΣΦΠ φωνάζει για να φωνάζει. Και αυτό είναι πάντα «ύποπτο». Ειδικά όταν δεν έδωσαν τέτοιο πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία στην Καισαριανή με αντίπαλο την Κηφισιά, με παρόντα στην πρώτη σειρά τον Δημήτρη Μελισσανίδη… Εκείνο το βράδυ σήμαινε πολλά για μένα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X