Δεν έχουν πλέον Ολυμπιακούς για να τους εκφράσουν

Δεν έχουν πλέον Ολυμπιακούς για να τους εκφράσουν
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης ετοιμάζεται για την κάθοδο της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού και κάνει κάποιες επισημάνσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα που παρουσιάζει πλέον ο Ολυμπιακός διοικητικά προς τα έξω, είναι αξιοθρήνητη. Ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που ιστορικά έχει εκπροσωπηθεί από μεγάλος, σοβαρούς παράγοντες που άφησαν αποτύπωμα, έχει καταντήσει περιοδεύων θίασος στα διάφορα γήπεδα που παίζει εκτός και πλέον ταυτίζεται με τον όρο παρωδία και στην εν γένει παρουσία του στις συνεδριάσεις της Λίγκας.

Να σκεφτεί κανείς πως ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός έλεγχε τα πάντα και οι υπόλοιποι δεν είχαν κανένα τρόπο για να αντιδράσουν απέναντι στην απόλυτη αθέμιτη κυριαρχία του, ποτέ κανείς δεν έφτασε την αντιπαράθεση στα θεσμικά όργανα στο επίπεδο που την φτάνει τώρα ο Ολυμπιακός.

Παραγοντική κατάντια

Σε ένα επίπεδο ντροπιαστικό, το οποίο μάλιστα έδωσαν πήραν και στο τέλος έφτασαν στο σημείο να επιτρέπουν να το εκφράζουν και παράγοντες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ομάδα τους.

Είναι μάλιστα δηλωμένοι φίλαθλοι παραδοσιακών αντιπάλων τους! Σκεφθείτε αυτό για να κατάλαβετε που έχει φτάσει πλέον ο Ολυμπιακός. Μπροστάρηδες έχουν πρώην προέδρους της ΑΕΚ, φίλους του Παναθηναϊκού, παράγοντες του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Λάρισας και πάει λέγοντας… Δεν υπάρχει ένας Ολυμπιακός για να εκφράσει τον σημερινό Ολυμπιακό. Τελείωσαν…

Όλα ανοιχτά

Μέσα σε όλα αυτά, με μόνο άθλημα στο οποίο διακρίνονται να έχει μείνει η τοξική παρουσία στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και στην – που λέει ο λόγος – επικοινωνία, πάει η ΑΕΚ αύριο στο Φάληρο.

Ζωής και θανάτου γι΄αυτούς μετά τα σπουδία αγωνιστικά κατορθώματα τους σε Περιστέρι και Λαμία με την νέα τους διοικητική μορφή. Αιτία συσπείρωσης η ΑΕΚ, σε κάθε περίπτωση ντέρμπι. Ούτε κι εμείς είμαστε ακόμη άλλωστε στα πολύ καλά μας. Όλα ανοιχτά.

Μια καθαρή ΑΕΚ

Παρόλα αυτά όμως, αύριο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζουν ένας Ολυμπιακός που δεν έχει Ολυμπιακούς να τον εκφράσουν, ένας Ολυμπιακός που το μόνο που κάνει σήμερα στο ποδόσφαιρο είναι να το εξευτελίζει, με μια ΑΕΚ καθαρή, αποτελούμενη μόνο από ΑΕΚτζήδες, που εκφράζεται μόνο από ΑΕΚτζήδες.

Μια ΑΕΚ που παρακολουθεί σεβόμενη τον εαυτό της τον κατήφορο που έχει αποφασίσει να πάρει ο βασικός της αντίπαλος και φυσικά πάντα τον υπολογίζει ως τον πιο δύσκολο που έχει στο πρωτάθλημα. Αυτό ισχύει και δεν αλλάζει.

Προδιαγεγραμμένο φινάλε

Αλλά υπάρχει και κατι άλλο που ισχύει και δεν αλλάζει. Μακροπρόθεσμα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι, δεν είναι δυνατόν να βρει ποτέ δικαίωση αυτή η κατάντια που έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό όσοι τον διευθύνουν σήμερα.

Η κατάντια του Ολυμπιακού, ειδικά όπως εκφράζεται μέσα από την παρουσία του στην Λίγκα πλέον, αλλά και ως εικόνα διοικητικών στελεχών στην κερκίδα, φυσικά δεν είναι δυνατόν παρά να οδηγήσει ως το τέλος της σεζόν σε ακόμη πιο ηχηρά αγωνιστικά χαστούκια από αυτά που από πέρσι τρώνε.

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X