Super market... Ολυμπιακός: Σε 1,5 χρόνο 63 παίκτες, 38 μεταγραφές, 6 προπονητές!

Εισαγγελική παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός - Κάλεσε για εξηγήσεις τον Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Ομάδα «φύγε εσύ-έλα εσύ» έχει γίνει ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις μαθηματικές τους γνώσεις καλούνται να τεστάρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν επιχειρήσουν να υπολογίσουν πόσοι παίκτες και πόσοι προπονητές έχουν περάσει από την ομάδα τους από το καλοκαίρι του 2022. Μέσα σε 18 μήνες και κάτι, η κινητικότητα στους «ερυθρόλευκους» θυμίζει το… λιμάνι του Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχουν αγωνιστεί 63 παίκτες και στον πάγκο έχουν βρεθεί έξι διαφορετικοί προπονητές. Και αυτό να εξηγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την ασταθή πορεία της ομάδας, μακριά από τίτλους.

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι, ο οποίος όμως θα άντεχε μόλις δύο παιχνίδια και μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League, αντικαταστάθηκε από τον Κορμπεράν. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στα τέλη Σεπτεμβρίου, είχαν γίνει συνολικά 17 μεταγραφές, με τον Μίτσελ όμως να είναι ο προπονητής που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του και να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι που να θυμίζει ομάδα.

Τον Ιανουάριο, έγιναν ακόμη 4 μεταγραφές, φτάνοντας τις 21 συνολικά, με τον Μίτσελ να παλεύει να βρει την ομοιογένεια και τελικά στις 3 Απριλίου να παραιτείται. Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο και τον Ολυμπιακό να τερματίζει τρίτος στο πρωτάθλημα. Συνολικά, χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών πήραν 47 (!) ποδοσφαιριστές, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Το καλοκαίρι του 2023, έγιναν πάλι ριζικές αλλαγές στους «ερυθρόλευκους» σε όλα τα επίπεδα. Με αρκετή καθυστέρηση προσελήφθη ως τεχνικός διευθυντής ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον πάγκο. Φυσικά η ανανέωση στο ρόστερ ήταν μεγάλη, καθώς αποκτήθηκαν συνολικά 15 παίκτες, ενώ παράλληλα ο Κορδόν φρόντισε να αποσυμφορήσει το ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ο Μαρτίνεθ μετά τις βαριές ήττες από τον ΠΑΟΚ και τη Φράιμπουργκ απολύθηκε από τον πάγκο και στη θέση του προσελήφθη ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν απέκτησε έναν πιο εποπτικό ρόλο και στις τρεις ομάδες που έχει στην ιδιοκτησία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε, με τον Πέδρο Άλβες να προσλαμβάνεται ως ο νέος αθλητικός διευθυντής. Το πορτογαλικό μοντέλο επιστρέφει στον Ολυμπιακό, και ήδη έχουν γίνει δύο μεταγραφές και στα… σκαριά βρίσκονται ακόμα τρεις ή τέσσερις.

Φέτος με τους Πειραιώτες έχουν αγωνιστεί έως τώρα 27 παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι ο Ναβάρο που αποκτήθηκε προ ημερών. Ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει, καθώς αναμένονται οι επόμενες αφίξεις. Εν μέσω αυτών των αλλαγών, ο Καρβαλιάλ προσπαθεί να βρει τρόπο να αφυπνίσει την ομάδα του, γιατί η ήττα στη Λαμία χτύπησε καμπανάκια για τη συνολική λειτουργία της ομάδας.

Με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο την Κυριακή να ακολουθεί, όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, καθώς μια νέα αποτυχία να νικήσει αρχικά και να πείσει αγωνιστικά σε δεύτερο επίπεδο, θα τον θέσει νωρίς εκτός κούρσας και αν η αντίδραση είναι πάλι η ίδια, κι άλλες μεταγραφές, κι άλλη αλλαγή προπονητή, δεν θα βρεθεί ποτέ η απαιτούμενη σταθερότητα στην ομάδα για να χτιστεί κάτι καλό στο λιμάνι.

Πηγή: Sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X