Εμπαπέ: Η κρυφή του συμφωνία με τον Αλ Κελαϊφί

Εμπαπέ: Η κρυφή του συμφωνία με τον Αλ Κελαϊφί
Photo Credits: INTIME

Ο Κιλιάν Εμαπέ φαίνεται πως διατηρεί μια κρυφή συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ΜΜΕ από το εξωτερικό, Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει μια κρυφή συμφωνία με τον Νασσέρ Αλ Κελαϊφί.

Στο επίκεντρο εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κίλιαν Εμπαπέ καθώς από την πρώτη ημέρα του έτους, ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμήσει, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 25χρονος αστέρας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στα γαλλικά Μέσα και ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασίσει κάτι, καθώς έκανε λόγο και για μια συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Μια συμφωνία την οποία αποκαλύπτουν οι Άγγλοι. Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια όσον αφορά τα μπόνους… αφοσίωσης.

Η «κρυφή» συμφωνία ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σε περίπτωση που ο Εμπαπέ αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παρί, τότε ο Γάλλος θα αφήσει τα μπόνους, χάνοντας ουσιαστικά ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ! Από την άλλη, σε περίπτωση που ο Έμπαπέ αποφασίσει να ανανεώσει τότε θα λάβει κανονικά τα μπόνους του.

«Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση αλλά έχουμε συμφωνία με τον Αλ Κελαϊφί για το καλό και των δύο πλευρών. Η προσοχή πρέπει να είναι στην ομάδα και όχι σε εμένα. Το 2022 δεν ήξερα τι θα κάνω μέχρι τον Μάιο. Εάν ήξερα τι θα έκανα δεν θα τραβούσα την υπόθεση. Δεν έχει νόημα αυτό», δήλωσε από την πλευρά του ο Γάλλος σταρ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X