Έτοιμος για την προεδρία της Super League o Μηνάς Λυσάνδρου

Έτοιμος για την προεδρία της Super League o Μηνάς Λυσάνδρου
Photo Credits: INTIME

Ο Μηνάς Λυσάνδρου φαίνεται πως θα αναλάβει ξανά πρόεδρος της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μηνάς Λυσάνδρου προορίζεται για να αναλάβει ξανά πρόεδρος στη Super League, στο αυριανό Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

«Ακέφαλη» παραμένει η Λίγκα μετά την πρόταση μομφής που οδήγησε σε παραίτηση τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την Κάτια Κοξένογλου να έχει αναλάβει προσωρινά χρέη προέδρου τις τελευταίες εβδομάδες.

Για τον επόμενο πρόεδρο του συνεταιρισμού “έπαιξαν” διάφορα ονόματα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο… εκλεκτός είναι ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο CEO του ΟΦΗ είναι μία δοκιμασμένη επιλογή, καθώς διετέλεσε πρόεδρος στη Λίγκα για περίπου 14 μήνες, έχοντας αποχωρήσει εδώ και 2,5 χρόνια.

Το αποτύπωμά του στον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού ήταν πανθομολογούμενα θετικό, πρόκειται για έναν τεχνοκράτη, που παράλληλα γνωρίζει άριστα τα θέματα του ποδοσφαίρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΠΑΕ της Super League ετοιμάζονται να του δώσουν εκ νέου το χρίσμα, εν μέσω σημαντικών προκλήσεων που έχει μπροστά της η Λίγκα.

Το Δ.Σ. του συνεταιρισμού για την εκλογή του νέου προέδρου είναι προγραμματισμένο για αύριο (5/1) Παρασκευή στις 14:00.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X